Lilin Herlina - Separuh Rogo Lagu MP3 dan Video Download


Listen: 114.9K

Date: 11 Jan 2017

Duration: 05:01

Likes: 516





Lilin Herlina - Separuh Rogo Video :

Description:

Lilin Herlina - Separuh Rogo, sing manggon njero ati iki,
mung sliramu sing ora biso tak ganti,
mergane tresno iki isih nggondheli
ADVERTISING


sing manggon njero dodo iki
mung sliramu sing ora biso tak lali
senadyan wis tak coba ngilangke ning ati
lilo aku ora lilo
nanging iki sing kudu tak tompo o.

separuh rogoku, isih manggon sliramu
jujur ning atiku
abot rasane kelangan tresnamu.
separuh rogoku
isih ono tresnamu.
jujur ning atiku, isih ra lilo ninggalke sliramu.

sing manggon njero ati iki,
mung sliramu sing ora biso tak ganti,
mergane tresno iki isih nggondheli.

sing manggon njero dodo iki,
mung sliramu sing ora biso tak lali,
senadyan wis tak coba ngilangke ning ati.
lilo aku ora lilo,
nanging iki sing kudu tak tompo o.

separuh rogoku, isih manggon sliramu.
jujur ning atiku, abot rasane kelangan tresnamu.
separuh rogoku, isih ono tresnamu.
jujur ning atiku, isih ra lilo ninggalke sliramu.

separuh rogoku, isih manggon sliramu.
jujur ning atiku, abot rasane kelangan tresnamu.
separuh rogoku, isih ono tresnamu.
jujur ning atiku, isih ra lilo ninggalke sliramu.

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Lilin Herlina - Separuh Rogo Mp3 Gratis, download mp3 Lilin Herlina - Separuh Rogo, download musik Lilin Herlina - Separuh Rogo, download Video Lilin Herlina - Separuh Rogo, Lilin Herlina - Separuh Rogo mp4
Download Lagu